Η ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠO ΤΗ VIOFANN LIGHTING

Η μονάδα παραγωγής μας είναι μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες βιοτεχνίες φωτιστικών. Η εταιρεία Viofann είναι κοντά σας από το 1978, με γνώση και συνέπεια. Παράγει Ελληνικό ποιοτικό χειροποίητο φωτιστικό στις πιο προσιτές τιμές .

Φωτογραφίες


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ


Είναι το ΤΕΛΕΙΟ κατάστημα προϊόντα μοναδικά ποιοτικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τα κρύσταλλα στα φωτιστικά όντως κρύσταλλα κι όχι πλεξιγκλάς όπως πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά και όσο για τις τιμές απλά δεν υπάρχουν πουθενά!!Ευγενέστατοι άνθρωποι συνεχή ενημέρωση σταδίων παραγγελίας άμεση εξυπηρέτηση αμεσότατη ετοιμασία και τα προϊόντα είναι όπως ακριβώς στη φωτογραφία έτσι είναι και από κοντά. Εννοείται θα το ξανά προτιμήσω. ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!

- Νάνσυ Στεριανού

Από τα αγαπημένα μου items της Viofann είναι η κρεμάστρα Ny. Από τος σχεδιασμό μέχρι την επικοινωνία και την παράδοση του προϊόντος όλα ήταν άψογα.

- Στέργιος Λάζος

Οι γονείς μου μου πρότειναν τη Viofann φωτιστικά για το φωτισμό στο καινούριο μου σπίτι. Επισκεφθήκαμε το κατάστημα μαζί με τον άντρα μου και βρήκαμε σούπερ φωτιστικά. Αργότερα έμαθα πως τα φωτιστικά στο πατρικό μου σπίτι και στο εξοχικό μας είναι από αυτό το κατάστημα. Μετά από 35 χρόνια είναι τα φωτιστικά σαν καινούρια σε ποιότητα και διαχρονικά στο στυλ. Αυτή τη ποιότητα θέλω και για στο δικό μου σπίτι.

-Άννα Δημητρίου