Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης


Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η Viofann Lighting διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Τήρηση αρχείου

Για λόγους ασφαλείας των συναλλαγών, ο Χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος πριν ξεκινήσει τη διαδικασία υποβολής της παραγγελίας του μπορεί να εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Για την εγγραφή ή σύνδεση του Χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα απαιτείται μόνο ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής αλληλογραφίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και email. Οι πληροφορίες αυτές παραμένουν απολύτως εμπιστευτικές. Η Viofann Lighting διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά για την αποστολή ενημερώσεων για νέα προϊόντα ή προσφορές, σε πελάτες ή εγγεγραμμένους χρήστες της στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Αν οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο Χρήστης επιθυμεί να ακυρώσει την εγγραφή του στη λίστα διευθύνσεων/email, μπορεί να το κάνει αποστέλλοντας email στη διεύθυνση viofann12@gmail.com προκειμένου να ζητήσει τη διαγραφή ή αλλαγή των τηρούμενων προσωπικών του στοιχείων.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η Viofann Lighting είναι ελληνική βιοτεχνία φωτιστικών που κατασκευάζει το προϊόν που επιθυμείτε εσείς και μόνο στα μέτρα σας. Προς τούτο η διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται είναι κατά βάση κατόπιν παραγγελίας και συνήθως σε 7-10 ημέρες. Διατίθενται επίσης και τυποποιημένα εργοστασιακά προϊόντα η διαθεσιμότητα των οποίων εμφανίζεται άμεσα και αυτόματα Online κατά τη διάρκεια λειτουργίας των αποθηκών μας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μέχρι την ώρα της εκτέλεσης της είτε με τηλεφωνική επικοινωνία είτε με email αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας και αριθμό ακύρωσης. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας αποσταλεί και επιθυμείτε να την ακυρώσετε τότε θα χρεώνεστε τα μεταφορικά (αποστολής και επιστροφής) και τα προϊόντα θα επιστρέφονται στην εταιρεία. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και στις συσκευασίες όπως αυτά απεστάλησαν.

Επιστροφή Προϊόντων

O πελάτης έχει το δικαίωμα να κάνει αίτηση υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος που αγόρασε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που το παρέλαβε. Από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης υπαναχώρησης το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην εταιρεία εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών ενώ τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί άθικτο και σε άριστη κατάσταση με την αυθεντική συσκευασία του και όλα τα παρελκόμενα.


Επιστροφή Χρημάτων

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2251/1994 άρθρο 3 παράγρ.4 που αφορά τις αγορές από απόσταση (online), η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης υπαναχώρησης του πελάτης και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν έχει επιστραφεί. Η εταιρεία μας θα επιστρέψει το ποσόν της αγοράς μετά την παραλαβή του προϊόντος στις αποθήκες της και τον έλεγχο αυτού.

Για την επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα:

Εάν η εξόφληση έχει γίνει με πιστωτική κάρτα τότε η εντολή επιστροφής χρημάτων δίνεται άμεσα* από εμάς και τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα σας σε 3-5 εργάσιμες ανάλογα με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας σας.

Εάν η εξόφληση έχει γίνει τοις μετρητοίς σε κατάστημα της εταιρείας μας τότε τα χρήματα επιστρέφονται* με την επιστροφή των προϊόντων.

Εάν η εξόφληση έχει γίνει με αντικαταβολή τα χρήματα επιστρέφονται* μέσα σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών.

* Η επιστροφή χρημάτων γίνεται αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προϊόντα ελεγχθούν ώς προς την κατάσταση τους από τους αρμόδιους υπαλλήλους της εταιρείας και των καταστημάτων μας

Χρόνος Αποστολής παραγγελιών

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι δύο εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο χρόνος παράδοσης μία παραγγελίας διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής/παραλαβής που έχετε επιλέξει καθώς και τον προορισμό.

Για τα προϊόντα που θα κατασκευαστούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, θα υπάρξει μεταξύ μας επικοινωνία για τον χρόνο αποστολής καθώς αυτός θα καθοριστεί από τον όγκο εργασιών που απαιτούνται για την εκτέλεση της παραγγελίας.

Αποποίηση ευθύνης

H Viofann Lighting δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.

Επίσης η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος ενδέχεται να αλλάξει από τον προμηθευτή χωρίς προειδοποίηση, οπότε τυχόν αποκλίσεις μπορεί να υπάρξουν χωρίς ευθύνη της Viofann Lighting.

Οι τιμές του online καταστήματος ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές παραγγελίες, στο φυσικό κατάστημα οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.


Ειδικές Παραγγελίες

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια ειδική παραγγελία, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να γίνει η σχετική συνεννόηση. Επίσης στην περίπτωση μιας ειδικής παραγγελίας η πληρωμή ενδέχεται να μπορεί να γίνει μόνο με κατάθεση ή πιστωτική-χρεωστική κάρτα.

Τρόπος εξόφλησης

Αντικαταβολή

Τα προϊόντα έρχονται μέσω του μεταφορέα ή του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω του δικτύου της Paypal όπου κάνοντας χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας κατά το τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας. Στο κατάστημά μας δεχόμαστε Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Viofann Lighting. Στην περίπτωση που γίνει αποστολή με μεταφορική εταιρεία, η εξόφληση της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει με προγενέστερη τραπεζική κατάθεση στους κάτωθι λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού: 14244008604

ΙΒΑΝ: GR37 0110 1420 0000 1424 4008 604

Ονομ/μο: Α & Κ Αντωνόπουλοι Ο.Ε. ΒΙΟΦΑΝ

ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 390002320006057

ΙΒΑΝ: GR02 0140 3900 3900 0232 0006 057

Bic/Swift: CRBAGRAA

Ονομ/μο: Α & Κ Αντωνόπουλοι Ο.Ε. ΒΙΟΦΑΝ

Μετά την κατάθεση

χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email

για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@viofann.gr 

Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά στο: 210-4813555