Έρχονται τα νέα γραφεία!! | Viofann Lighting

2012-04-10 01:05

 

Έχοντας ως πεποίθηση ότι ο σχεδιασμός είναι μια αντανάκλαση της συνεχούς δημιουργικής διαδικασίας μέσα στο στούντιο, η εταιρία Taranta Creations σχεδίασε τα δικά της γραφεία στη Σαγκάη της Κίνας με την επωνυμία Red Town Office. Στεγάζονται σε ένα πρώην εργοστάσιο μετάλλου, ενώ η περάτωση του έργου αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στη δημιουργία δύο ορόφων, λόγω της υφιστάμενης μεγάλης διαγώνιας μεταλλικής δομής του.

Η απόσταση μεταξύ της δομής και της οροφής ήταν πολύ μικρή για τα δεδομένα ενός γραφειακού χώρου και γι’ αυτό το λόγο ένας όροφος διαμορφώθηκε ακριβώς πάνω από τη πλάκα. Τέσσερις σταθμοί εργασίας τοποθετήθηκαν στο χώρο μεταξύ των προφίλ του χάλυβα και έτσι το δάπεδο μετατράπηκε σε μια ενιαία επιφάνεια γραφείου, διατηρώντας παράλληλα την τυπική μορφή ενός χώρου εργασίας.

Η μεγάλη επιφάνεια-δάπεδο παραλληλίζεται με τη αέναη δημιουργική διαδικασία, κατά την οποία οι σχεδιαστές καλούνται να χαλαρώνουν, να δουλεύουν και να σκέφτονται την ίδια στιγμή σε ένα ανοιχτό χώρο. Αυτή η ανοιχτή διάταξη των γραφείων ενθαρρύνει την διαγώνια επικοινωνία των σχεδιαστών και την ανταλλαγή απόψεων ανάλογα με το εκάστοτε έργο.

Στον κάτω όροφο, οι θέσεις εργασίας τοποθετούνται κατά μήκος των παραθύρων με έναν πράσινο ανάγλυφο πίνακα, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλές ομαδικές δραστηριότητες. Η κεντρική σκάλα υπακούει εξίσου σε έναν ενδιαφέρον σχεδιασμό, απελευθερωμένη από τις τυπικές διατάξεις μιας σκάλας, θυμίζοντας μια μεγάλη σταγόνα νερού που είναι έτοιμη να πέσει από την οροφή.

Το περιβάλλον εργασίας ολοκληρώνει το έντονο κόκκινο χρώμα που οριοθετεί τους εργασιακούς χώρους και αποδίδει το όνομα Red Town Office στο χώρο.

Πίσω
φωτιστικά μπάνιου, φωτιστικά κουζίνας, παιδικά φωτιστικά, φωτιστικά σαλονιού, φωτιστικά κρεβατοκάμαρας, φωτιστικά σποτ, φωτιστικά δαπεδου, φωτιστικά απλίκες, φωτιστικά οροφής, φωτιστικά παιδικά, Οικιακός & Επαγγελματικός φωτισμός. Φωτιστικά, Φωτιστικά πολυέλαιοι, πολύφωτα, μοντέρνα πολύφωτα, Φωτιστικά πλαφονιέρες, μονόφωτα, Φωτιστικά πορτατίφ, Φωτιστικά σποτ, φωτιστικά γραφείου, φωτιστικά κήπου, διακοσμητικός φωτισμός, εσωτερικός φωτισμός, κρύσταλλα Swarovski, καθρέφτες μοντέρνοι, καθρέφτες κλασικοί, έπιπλα Ιταλίας, φωτιστικα, μπαρ, εστιατοριων, φωτιστικα, bar, restaurants, decosta, lighting, εστιατορια, μελετη, φωτισμου, μπαρ, εστιατορια, εστιατοριων,ουζερί,μεζεδοπωλεια φωτιστικα, φωτιστικα για κουζινες,εστιατορια και χωρους μαζικης εστιασης,φωτιστικά οροφής, fotistika orofis