Γνωρίζατε ότι .... ; | Viofann Lighting

2012-04-08 14:53

 

Ο εγκέφαλος λειτουργεί με επίπεδα σκέψης.

Έχει τουλάχιστον 7 επίπεδα σκέψης.

Εμείς αντιλαμβανόμαστε μόνο το επίπεδο που βρίσκεται στην επιφάνεια. Αυτό είναι οι σκέψεις που κάνουμε εκείνη τη στιγμή.

Από κάτω βρίσκεται το επίπεδο που περιέχει τις εργασίες της ημέρας που έχουμε προγραμματίσει. Από κάτω βρίσκεται το επίπεδο των εργασιών της εβδομάδας, από κάτω βρίσκεται το επίπεδο της διασκέδασης της σημερινής. Από κάτω της διασκέδασης της εβδομάδας. Από κάτω μία μελλοντική υποχρέωση. Από κάτω μία σκέψη που μας αγχώνει.

Εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε τις σκέψεις κάτω από την επιφάνεια, όμως αυτές μας επηρεάζουν σταθερά τη διάθεση και την ψυχολογία μας, καθώς αναδύουν το άγχος τους προς τα πάνω.

Την υπόθεση ότι ο εγκέφαλος λειτουργεί με επίπεδα συνειδητότητας, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι πολλές φορές κάνουμε συζητήσεις και δεν θυμόμαστε ένα όνομά ή τον τίτλο μιας ταινίας κτλ… έπειτα συνεχίζουμε την κουβέντα για άσχετα θέματα, χωρίς να σκεφτόμαστε τα προηγούμενα. Σαν αναλαμπή ξαφνικά έρχεται στο μυαλό μας μετά από λίγη ώρα αυτό που δεν θυμόμασταν.

Αυτό σημαίνει ότι το μυαλό μας όλη την ώρα προσπαθούσε να θυμηθεί, χωρίς εμείς να το συνειδητοποιούμε αυτό. Σκεφτόμασταν άσχετα πράγματα, αλλά ο εγκέφαλος δούλευε το αίτημά μας και προσπαθούσε να θυμηθεί σε επίπεδα κάτω από την επιφάνεια.

 

Παράδειγμα:

Πίσω
φωτιστικά μπάνιου, φωτιστικά κουζίνας, παιδικά φωτιστικά, φωτιστικά σαλονιού, φωτιστικά κρεβατοκάμαρας, φωτιστικά σποτ, φωτιστικά δαπεδου, φωτιστικά απλίκες, φωτιστικά οροφής, φωτιστικά παιδικά, Οικιακός & Επαγγελματικός φωτισμός. Φωτιστικά, Φωτιστικά πολυέλαιοι, πολύφωτα, μοντέρνα πολύφωτα, Φωτιστικά πλαφονιέρες, μονόφωτα, Φωτιστικά πορτατίφ, Φωτιστικά σποτ, φωτιστικά γραφείου, φωτιστικά κήπου, διακοσμητικός φωτισμός, εσωτερικός φωτισμός, κρύσταλλα Swarovski, καθρέφτες μοντέρνοι, καθρέφτες κλασικοί, έπιπλα Ιταλίας, φωτιστικα, μπαρ, εστιατοριων, φωτιστικα, bar, restaurants, decosta, lighting, εστιατορια, μελετη, φωτισμου, μπαρ, εστιατορια, εστιατοριων,ουζερί,μεζεδοπωλεια φωτιστικα, φωτιστικα για κουζινες,εστιατορια και χωρους μαζικης εστιασης,φωτιστικά οροφής, fotistika orofis